چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۴۴
۰ نفر

اگر به دنبال تغییر رژیم غذایی و ایجاد تنوع در آن، ضمن تلاش برای کاهش وزن هستید، سویا را به برنامه غذایی خود اضافه کنید.

سویا در مقایسه با دیگر انواع پروتئین‌ها، چربی اشباع‌شده و کالری کمتری دارد و در مقابل حجم فیبر موجود در آن بالاتر است.

یکی از دلایلی که سویا در رژیم‌های لاغری گنجانده می‌شود این است که این دانه باوجود اینکه جایگزین غذا‌های پر کالری می‌شود اما در عین حال بدن را دچار فقر پروتئین نمی‌کند و در عین حال مدت زمان  احساس سیری در فرد را افزایش می‌دهد.

جالب است که سویا همانند پروتئین‌های حیوانی، یک پروتئین کامل به شمار می‌آید که به گفته پزشکان مصرف روزانه 25 گرم از آن به سلامت قلب کمک می‌کند. همچنین سویا از کاهش توده استخوانی و دچار شدن به برخی سرطان‌ها جلوگیری می‌کند.

هرچند برخی، طعم سویا را نمی‌پسندند اما امروزه محصولات تهیه شده از سویا با انواع طعم‌ها در بازار موجود است و می‌توان در بین آنها محصولی هماهنگ با ذائقه فردی را پیدا کرد.

به یاد داشته باشید برای آن دسته از افرادی که به شیر حیوانی حساسیت دارند، مصرف شیر سویا توصیه می‌شود و این دسته از افرادمی‌توانند پروتئین مورد نیاز خود را از این طریق تامین کنند.

کد خبر 54701

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز